Min syn på healing har ändrats

Min syn på healing har ändrats

Hej och välkommen! Jag blir väldigt glad av att du har klickat dig in här för att läsa ett inlägg eller två, jag blir även glad över att se att ni är så pass många som läser min blogg. Min tanke med dagens inlägg är att skriva lite om healing i Östersund med omnejd. Förhoppningsvis blir det ett inlägg som ni kommer uppskatta.

Healing är något som jag för bara några månader sedan var väldigt skeptisk emot, då tyckte jag bara att det var hokus pokus. Sedan dess har jag djupdykt i ämnet och kan betydligt mycket mer om det och därmed har min syn på det förändrats. När min syn på healing blev jag direkt också intresserad av att prova på det, därför passade jag på att boka in en behandling. Min första behandling gav mig ett riktigt bra intryck, efter min behandling blev jag bara mer positivt inställd gentemot healing. Det fick mig att fortsätta gå på healing i Östersund, sedan dess har jag gått vid några olika tillfällen. Jag har även vänt mig till olika healers för att se deras tekniker och även se om det skulle vara någon skillnad mellan behandlingen hos olika personer. Nu i efterhand kan jag säga att just de personerna jag var hos hade behandlingar som var ganska liknande. Det fanns givetvis skillnader men var inte alls så stora som man kan tro.

Healing är alternativmedicin där man försöker bota (hela) människor genom endast andliga metoder. Bara den meningen är en del av anledningen till att jag förut tyckte att healing var flummigt och hokus pokus. Under en behandling av healing använder sig healern av sina händer och man kan bota både fysiska och psykiska åkommor. Det kan vara värt att veta att healing fungerar på distans också.

Jag hoppas som sagt att ni har gillat det här inlägget om healing i Östersund, och healing i allmänhet. Ha nu en fortsatt bra dag så hörs vi snart igen.


Kommentarer är stängda.