Det här är healing

Det här är healing

Tjenixen alla läsare, idag ska vi prata lite mer om healing! Jag tänkte fokusera lite allmänt om vad healing är, vilka fördelar som finns och vad det kan vara bra mot. Det finns säkert några av er läsare som har varit på en healing behandling, idag är det ju till och med så att man kan få online healing vilket i praktiken innebär att du egentligen kan sitta i hemmet och ta emot en behandling. Det här är någonting som jag tycker är väldigt bra, eftersom alla kanske inte har möjligheten att kunna transportera sig eller så finns det helt enkelt inget utbud där man befinner sig. Med online healing finns det alltid en möjlighet!

Vad är då healing? Personligen skulle jag enklast beskriva det som energiöverföring eller energibalansering. Inom healing finns det många olika metoder och tekniker som fokuserar på olika saker, jag tänker idag inte gå in så djupt på de olika metoderna som finns. Utan vill man veta mer om det så finns internet till hjälp!

Fördelarna med en behandling kan vara väldigt många, mentalt men även fysiskt. En behandling har förmågan att bidra till avkoppling och få känslor att komma upp till ytan. Man brukar prata om att man hittar det där inre lugnet, vilket är otroligt härligt.

Har man lätt för att stressa upp sig kan det vara ett mycket bra beslut att testa på healing. Likaså om man har någon gammal händelse som fortfarande tynger en, exempelvis trauman. Healing har många förmågor och kan vara till stor hjälp, så om ni inte har testat så kan jag absolut rekommendera att ni gör det!

Jag hoppas att ni alla får en fortsatt fin onsdag! Ta hand om er och om ni vill läsa mer inlägg så är det bara att hålla utkik här på bloggen. Ha det bra!


Kommentarer är stängda.