Vägen mot ett bättre mående

Vägen mot ett bättre mående

God dagens gott folk! Hoppas att ni mår bra denna fina och soliga torsdag. Själv mår jag riktigt bra och tänkte därför passa på att skriva ett inlägg till er. En av anledningarna till att jag faktiskt mår så pass bra är för att jag har provat reikihealing i Vänersborg, vilket jag tänkte prata mer om i dagens inlägg.

Om ni vanligtvis läser min blogg vet ni säkerligen att jag under en längre period inte har mått särskilt bra, delvis för att jag ständigt har haft värk och problem i min kropp. Under den här tiden har jag provat det mesta som går att prova för att må bättre. Sak efter sak har lämnat mig utan resultat, vilket i längden har fått mig uppgiven. Det har känts som att ingenting fungerar och att det är något jag kommer få leva med resten av livet. Med det här inlägget vill jag bland annat meddela er om att jag har hittat något som har hjälpt mig en bit på vägen till att må bättre, vilket som sagt är reikihealing. För ett tag sedan valde jag att prova reikihealing i Vänersborg, till en början trodde jag inte alls att det skulle fungera men ack vad fel jag hade. Eftersom det är något jag aldrig tidigare har testat, ingen i min närhet heller, så visste jag inte alls vad jag kunde förvänta mig. Någonstans i bakhuvudet fanns dock en tanke om att det inte skulle fungera, min tanke var att det var lite flummigt och inte alls hade samma vetenskapliga grund som exempelvis läkemedel. Eftersom jag redan hade provat så mycket olika saker såg jag inget annat alternativ än att testa allt, därmed gick jag och provade reikihealing i Vänersborg. Som ni kanske redan har listat ut var det här något som fungerade för mig, det var som att precis efter sessionen började mig kropp arbeta och må bättre. Om du är intresserad av att testa reikihealing tycker jag definitivt att du borde ta tag i det och gå på en session.


Kommentarer är stängda.