Koppla av med healing

Koppla av med healing

Tjenixen bloggen! Halva arbetsveckan är passerad och snart kan vi börja känna doften av helgen, visst är det härligt. Jag kommer försöka ha en väldigt lugn helg i soffan framför teven, det var längesedan och det känns verkligen som att jag behöver det. Min energinivå har varit väldigt låg de senaste veckorna och jag överväger faktiskt att gå på en behandling i healing för att få hjälp med att balansera upp min energi igen. Healing är faktiskt något som jag noterat att en del av er läsare här på bloggen brukar prata om. Jag vet inte om det är några av er som har gått på healing, har ni inte gjort det så kan jag definitivt rekommendera er. För mig är healing väldigt avslappnat och ger en bra effekt efteråt, man känner sig utvilad och så småningom så fylls energin på vilket är precis vad jag behöver. Många av oss lever i en väldigt stressig och energikrävande vardag, det är lite så samhället ser ut idag. Då är det självklart bra om man kan hitta ett sätt för att vila upp sig och komma till ro, för mig är det sättet healing. Vissa föredrar massage framför healing och det kan jag absolut förstå, massage är väldigt skönt och har även det goda effekter på både kropp och sinne. Oavsett vad man föredrar så tror jag att det är viktigt att man på något sätt försöker ta hand om sin hälsa och verkligen gör det som krävs för att man ska komma ner i varv och få lite mer energi. Som sagt så kan vardagen vara stressig och då gäller det att hitta utrymme för att landa i sig själv en stund. Med det sagt så vill jag önska er alla en fortsatt trevlig dag. Vi hörs snart igen, ha det fint!


Kommentarer är stängda.